Като производител на медицински изолационни изделия ние развиваваме активна развойна дейност. Екипът ни от квалифицирани професионалисти с профил на подготовка в сферата на медицината и инженерните науки, проучват възможностите и разработват нови продукти. Те анализират нуждите и проблемите на клиентите, като търсят и предлагат оптимални решения и консултиране.

 

       Спазваме ясно разписани етапи на проектирането и изработването на продуктите, за да удовлетворим техническите изисквания при минимален разход на време и ресурси.

Основните развойни дейности от 2020 г. бяха насочени към проектиране и производство на:

Първият ни проект „Медицински изолационни носилки“ вече е на пазара, като са проектирани и произведени три модела – Isospace 40N, 40P и 40PN, с модификации „F-Rs“.

 

Isospace-Mi (V_1) – мобилен изолатор с двойно предназначение е в етап на изпитване на опитен образец.


Тече процес на подготовка за сретифициране съгласно Съюзната публикация AQAP – 2110 за изискванията на НАТО за осигуряване на качеството при проектиране и производство на изделия с двойно предназначение.

Isospace-Mi (V_1) 


Предназначен, както за изолиране на пациенти с остри заразни заболявания, така и за защита от биологично, химично или друго замърсяване на околната среда, включително и такива при военни действия, аварии и др.


         Ефективността Isospace-Mi (V_1) се гарантира чрез система от висок клас филтри за биохимична защита.

        

         Isospace-Mi (V_1) е със здрава и лека конструкция, изработена от въглеродна стомана и алуминиеви елементи; покритие от PVC-кристал, устойчив на температурни амплитуди, различни атмосферни влияния, подлежащ на дезинфекция и обеззаразяване.

 

         Сгъваемата конструкция, позволява Isospace-Mi (V_1) да се съхранява в транспортна чанта без да изисква голямо пространство за съхранение.

        

Запитване:

 e-mail: info@amsmed.eu

тел.: +359 887 516 242